Tuesday, 27 May 2014

DEWY EXTRA WHITTENING



salam semua....memperkenalkan produk baru Dewy extra whittening..
menjadi sebutan ramai sekarang kerana keberkesanannya mnjadikan wajah n seluruh tubuh cerah berseri...
jum kita lihat ape kelebihan produk dewy ini....

dengan mengambil produk dewy ini akn membantu anda ..
*
✔ Melindungi kulit dari sinaran UV
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan kulit dan mengurangkan tompok2 gelap
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit 
✔ Mengurangkan garis-garis halus serta meratakan warna kulit
✔ Melembab, menghalus dan menggebukan kulit
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam
✔ Mengurangkan pigmen dan parut
✔ Mengecilkan liang pori agar wajah tampak licin menawan
✔ Memberi tenaga, menjauhkan kelesuan dan keletihan
✔ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
✔ Menguatkan kuku dan sendi
✔ Menyihatkan gusi dan mata

Siapa yang sesuai makan DEWY?
⇛Wanita dan lelaki berusia 15 tahun ke atas
⇛Ibu hamil kandungan 5 bulan keatas
⇛Ibu yang sedang berpantang dan menyusu


lihatlah bahan-bahan yang di gunakan dalam produk dewy..
                                                                       menarik kan??

-Bunga Sakura
-Buah Camu Camu 
-Beeswax (Lilin Lebah)
-Acerola Cherry
-Grapeseed Extract
-Hyaluronic Acid
-Pearl Powder
-Hydrolized Collagen
-L-Glutathione
-Multiple Stemcell
-Maquiberry
-Blueberry
-Strawberry
-Cranberry
-Tomato
-Kiwi
-Apple
-Papaya


ok skrg kita lihat cara pengambilan produk dewy

CARA PENGAMBILAN :

⇛ SETENGAH SUDU KECIL terus dimakan/kemam begitu sahaja 1-2 kali sehari 
⇛ Boleh dicampurkan bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan/kordial
⇛ Boleh dibancuh bersama produk minuman kecantikan / kesihatan lain
** Minum air bersih secukupnya sepanjang hari untuk penyerapan nutrisi secara optimum.
** DEWY boleh diambil bila-bila masa. Kami mengesyorkan anda mengambil dalam jumlah yang disarankan samada pada waktu pagi atau sebelum tidur.


DOS SARANAN :

- Kulit normal : 1/2 scoop sehari
- Kulit berminyak / berjerawat : 1 scoop sehari
- Kulit kering / Tumit merekah / Siku kasar : 1-2 scoop sehari
- Sakit sendi (Lutut/Sakit belakang) : 1-2 scoop sehari
- Jeragat / Dark Circle : 1 scoop sehari
- Bibir merekah / Kuku mudah patah : Setengah scoop sehari
- Garisan halus : 1/2 - 1 scoop sehari
- Rambut gugur : 1/2 - 1 scoop sehari
- Nak Cerah / Gebu / Glowing : 1-2 scoop sehari
- Nak kulit lembut ,anjal , halus : 1/2 - 1 scoop sehari

anda berminat?? ape tunggu lagi...

HARGA SEBENAR :
RM85(S), RM90(S/S)
 
HARGA PROMOSI KAMI :
RM55(S), RM60(S/S)
1 jar = 80gm
- harga termasuk kos pos laju 

offer 5 botol rm 35 per botol
pos rm 6

                                                  sms sy 0132643039
                                                               fb : https://www.facebook.com/faqehah.mujahidah

Sunday, 11 May 2014

SABUN AL- RAZI


mahukan wajah berseri??
jerawat hilang??
parut hitam sentiasa menggagu wajah anda??
boleh mencuab sabun al razi yang di buat khas dgn ramuan terpilih..
.Sabun Al-Razi inovasi dari rahsia turun temurun, dan kini dengan bantuan teknologi terkini, ia diadun lebih sempurna hasil kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk memulihkan pelbagai masalah kulit khusus nya rakyat Malaysia secara alami dan bebas kesan sampingan.


RAMUAN ISTIMEWA SABUN AL RAZI : 

ALOE VERA / LIDAH BUAYA : Membantu merawat parut jerawat, bekas luka dan mengurangi keradangan kulit. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang sunburn kerana terdedah pada sinaran matahari.

MINYAK TEA TREE : Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktif nya sangat efektif untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan lebih cepat.

OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN : Membantu merangsang penghasilan sel2 kulit yang baru, menanggalkan sel-sel kulit mati an parut selain melembab dan menghaluskan kulit.

EKTRAK MENTIMUN : Sangat bermanfaat untuk mengatasi kulit kering dan bersisik, kulit yang terbakar akibat berjemur di bawah sinar matahari, menyegar dan melembabkan kulit selain kaya vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kulit.

VITAMIN C : Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi.

EKTRAK BAWANG PUTIH : Kandungan bahan aktif nya membantu merawat jerawat batu dengan sangat berkesan serta berupaya melembutkan kulit wajah.

EKTRAK SERAI : Manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka.

** Gunakan tanpa was-was. Berdaftar dengan KKM : NOT131103088K


CARA GUNA SABUN AL-RAZI :

** Basahkan muka dengan air suam/biasa, gosokkan sabun Al-Razi pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit sebelum dibilas dan keringkan wajah dengan tuala bersih.
** Gunakan 2 kali sehari secara teratur, pagi dan malam sebelum tidur untuk hasil terbaik.
** Boleh digunakan lelaki dan wanita serta semua peringkat usia.
** Boleh juga digunakan untuk mandian seluruh tubuh.



SABUN AL-RAZI MEMBANTU MENGATASI : 

* Jerawat/Jerawat Batu
* Bintik2 hitam/putih
* Parut jerawat & cela
* Pori-pori terbuka
* Jeragat dan tanda2 penuaan awal
* Mencerahkan bahagian muka & badan
* Meratakan tona kulit muka
* Mengurangkan kedutan halus
* Mengawal minyak berlebihan
* Mengekalkan kelembapan kulit
* Membuang parut kecil seperti sel kulit mati 
* Membaiki lapisan kulit yang bermasalah


berminat??
sms segera 0132643039 utk harga offer...



Tuesday, 4 February 2014

K colly.....

assalamualaikum...
lame x update produk...
harini nak update pasal satu produk ni.....
since ramai yang duk pm ty....mungkin sbbb cite ariana rose...hehe...
produk tu adalah k colly sweet 17......produk ni actually dh lme tp skrg baru nmpk power nye kot d sebbkan fathia juga mgamalkan produk ini....




K-COLLY 1.5 MILLION MG ADALAH SATU-SATUNYA COLLAGEN NANO YANG MENGGABUNGKAN ESEN PENCERAHAN SEMULAJADI L-GLUTATHIONE BERRY PLUS , 12 X STEM CELL , ELASTIN , UBIQUINONE Q10 , ASTAXANTHIN , SUPER HYALURON ACID , HATOMUGI , TREHALOSE. INI ADALAH FAKTOR UTAMA YANG MEMBANTU TUBUH BADAN MANUSIA BOLEH MENERIMA KESAN YANG CEPAT TERHADAP KHASIAT-KHASIAT K-COLLY !!!


ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,500,000MG

- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
 - Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Antara testimoni....

 


- SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG, BAYI, IBU SEDANG DALAM PANTANG
- LELAKI DAN WANITA YANG MENUNJUK TANDA-TANDA PENUAN
- LELAKI DAN WANITA MEMPUNYAI MASALAH KULIT DAN ECZEMA
- REMAJA YANG MENGALAMI IMBALANCE HORMONE
- LELAKI DAN WANITA YANG INGIN MENYAMAKAN WARNA TONA KULIT

PLUS! K-COLLY MENYAHTOKSIN KELUAR DARI BADAN!

SENANG UNTUK DIMAKAN, TAK PERLU BANCUH. KEMAM SAJA!!


harga?? asal 169......
tapi promosi skrg hanya rm 140 sahaja......sms sy 0132643039


Thursday, 16 January 2014

RAHSIA WANITA MELETOPSS

Produk rahsia wanita tidak asing lagi bagi wanita yang memmentingkan penambilan dalaman dan luaran...produk ni mengandungi pelbagi khasiat....



haa..tgok tu bahan yang di gunakan dalam rahsia wanita....smua bahan yg sangat baik...bukan itu sahaja..rahsia wanita jga sangat elok bagi menyerikan wajah...



bminat boleh sms sy 0132643039
atau add fb sy : https://www.facebook.com/faqehah.mujahidah

Wednesday, 15 January 2014

OPA SNOW?

Nak kurus dengan cara berkesan? jum cuba opa snow...x perlu was2....hanya spray pada tempat lemak di badan anda...
jum kita lihat ap itu kelebihan opa snow...



1.  Teknologi Korea, Amanah & Dipercayai

ü Direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Slimming Research.

ü Produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan akhirnya semulajadi dan selamat untuk digunakan. 

ü Kadar penyerapan yang tinggi.

ü Formula gabungan sains dan teknologi dan menggunakan bahan-bahan berkualiti tinggi.

ü Produk pelangsing revolusioner.

ü Ciptaan moden.


2.  Selamat dan Asli

ü Bahan utama ialah ekstrak tumbuhan menyumbang dengan ketara ke dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga meningkatkan keanjalan kulit, iaitu;
o  Green Coffee Bean: Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan untuk bertarung dengan kulit tidak sekata.

o  Minyak Jojoba: Melembapkan dan memerangi penuaan.

o  Ekstrak Halia: Pantas meningkatkan badan dan kulit metabolisme

o  Ekstrak Daun Imatinib: Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.

3.  Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji

ü Terbukti layak oleh seribu sukarelawan melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan, hasil menggantikan apa-apa ujian klinikal sebelum ini! 
  

4.  Produk Pelangsingan Direka untuk Asia

ü Punca obesiti di seluruh dunia yang sama, walau bagaimanapun, tubuh manusia berbeza dari timur ke barat dipengaruhi terutamanya oleh diet budaya dan faktor-faktor alam sekitar. 

ü Ia adalah penting untuk mempertimbangkan dan mengelakkan sebarang kesan yang buruk apabila menggunakan mana-mana produk.

ü Dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. 



ü Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia dan muntah-muntah, produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia.

  tunggu apa lagi? jum cubA..


OPA Snow Slimming Foam

bagi yg berminat boleh sms 0132643039




borong produk kecantikan...

salam semua...saya mengalu2kn kepada sesiapa yang ingin memborong produk kecantikan dan kesihatan yang saya jual..
di sini sy list kan harga borong..

1. Bedak arab rm 23 per pcs...min 10 pcs....( ambik byk boleh murah lagi..)0
2. figure up rm 18 per botol...
3. kopi perla rm 38
5. kopi slimming rm 60
7. krim collagen rm 12 per set
8. sabun gluta 13
9. ibu putih 15
10. losyen ibu putih 18
11. emilay 18 per botol
12. mask sheisedo rm 25 utk 50 keping

ok..ni la harga borong yg min 10 item sahaja...ambik byk boleh diskaun lg...bmint sms sy 0132643039

Saturday, 11 January 2014

Sabun gluta

Sabun gluta sangat sesuai bg yg ingin memutihkan badan dan wajah..dapatkan dari saya dengan harga yang berpatutan..sms 0132643039

Monday, 6 January 2014

Harum Malam

Assalamualaikum...:)

Harini nak update pasal  produk baru yang tengah hot di pasaran..memg hot betul la sbb order stok j habis,,,
produk ni khas untuk isteri2 dan wanita yang mementingkan kesihatan dalaman...iaitu produk Harum malam? ha pernah dengar x? mesti ad tertengok atau dengar kat mana2 kan..:)...ok jum kita lihat apa keistimewaan produk ni..




Harum malam adalah suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan setiap hari termasuk ketika period, dalam pantang dan menyusui
bayi. Ia bukan sahaja untuk mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was!

dan yang paling penting produk ni dapat hilankan bau badan..



antara kebaikan harum malam lagi adalah..

-Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
-bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
-Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
-Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
-Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
-Mengurangkan tekanan dan tension
-Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

tunggu ape lg..jum la cuba...
bagi yang berminat boleh sms 0132643039
 
Fulldesign: JIAKREATIFELT copyright on 2/1/14Fatmazahra